RECEPTION AREA

RECEPTION AREA

A reception concept design for a corporate investment bank in Central London. The design brief was to design a reception space for internal employees and visitors. 

A 3d concept render was produced for this project. A range of new furniture suppliers were introduced for this job, including a company who specialize in preserving moss. Here; framed moss to introduce an element of texture. Other interior elements include: a bespoke panelled wall with integrated led lights, bespoke seats to follow the geometry of the building’s architecture, and a word wall to emphasize the company’s values. A conceptual design of the front reception involved sourcing furniture that would suit the large trafficked entrance area.

02 Reception Blog imgjpg

10HAG Reception_Front Canopy_01jpg
Search Blog